Een nieuwe uitdaging

Dus we zijn bezig met een kalender. En met een custom post type werkt dat als een zonnetje. Rossen een agenda om de gegevens heen. Zorg dat de agenda eruit komt te zien. Een prachtige pagina. Een briljante agenda. Css eromheen en het ziet er super uit. Hierover zal ik zeker nog een bericht, een pagina, een plugin posten als ik weet hoe ik een plugin kan posten die gebaseerd is op een custom post type en een eingen template.Maar dan komen ze met de vraag of ik niet gewoon een google calender lijst kan neerzetten in mijn superpagina. Dus ik als een blinde vink een feedWordpress neergooien en deze koppelen aan de mooie custom post types. Binnen luttele seconden heb ik alles klaar aangezien dat super gaat.

postdate.

postdate.

Googlecalender knalt de mooie postdate op 13 oktober, dat is vandaag deze dag. Alleen heb ik ze gescheduled op 15 oktober. Dat is niet vandaag. Dat is zeker over twee dagen. Wat kan ik me bedenken, dan heeft feedWordpress wel een mooie optie de datum aan te passen naar de gd:when. Nou mooi niet.

Dus mijn pagina werkt als de zon, alleen kan ik een syndicate gaan ombouwen en dat gaan inbouwen en bedenken hoe we dat gaan doen. Dank je wel google! Ik wil gewoon geen postdatum, maar een publishdatum die lekker ingelezen word. Gaan we weer.

Voor nu dus gewoon genieten van mijn agenda pagina, dan kan ik een nieuwe rssparsser, publisher en cron gaan maken om dat weer te regelen. Niet getreurd, mijn agenda pagina gebaseerd op wordpress info werkt als een zonnetje. Dus die gaan we zeker posten. Gewoon google negeren met hun eigen opmaak en ideeen.