Enkele berichten op de frontpage.

Ik zat lekker te loeren op mijn site maar hinderde mij aan dat enkele bericht op mijn homepage. Ik zocht een reden waarom er maar een stond.Dus lekker doorzoeken.

Ik had net weer een leuke demo van het hapynessteam zitten kijken. Daar vertelde ze me dat ik kon aangeven bij de instellingen – lezen wat er op mijn homepage staat. Handig, dat had ik nog niet gezien eigenlijk. Even getest met mijn agenda plugin. werkt, prachtig mooi voor als ik deze wil gebruiken voor een andere site.

Maar weer terug, een enkele post op mijn homepage. Index.php roept om de loop.php en laat die lekker los. In de code hakken. een if, naar een elseif en dan een else. Drie kansen, drie mogenlijkheden. Onderaan de lijst een 3 zetten. Dus ik had perfect 6 keer een 3 op mijn homepage, maar geen posts. Dus google doorzoeken volgens de dame in video van eerder en support lezen. Wat kan het zijn, allemaal antwoorden die niet logisch zijn op mijn pagina. Vreemde zaak.

Kortgezegt bedacht ik me ineens, niet in de code gekeken natuurlijk, dat ik een super agenda plugin had neergezet. Die haald posts weg en laat ze weer zien. Alleen die keek natuurlijk niet of ik in de agendaplugin zat. Dus ook op de homepage! Lompe actie. Opgelost.